Direct advies?

06 51 30 16 60

Advies op maat

info@julesenco.com

Wie zijn “&CO” ?

Begeleider & bemiddelaar  voor Professionals 

Wie zijn ” & Co”

Communicatie met jezelf of de ander kan dynamisch en divers zijn. Wij leveren hierin maatwerk. Iedereen die betrokken is bij Jules & Co is gecertificeerd en heeft ervaring in de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Ook blijven wij ons professionaliseren en ontwikkelen.

Lees hieronder wat de drijvende kracht achter Jules & Co is en wie de eigenaar is.

Missie van  “Jules & Co”

Jules & Co wil bijdragen aan het versterken van de talenten van Professionals en beoogt daarnaast het werken in een gezond en gelukkig werkklimaat waar ieder zich gehoord en gewaardeerd kan voelen.

Hoe: Door inzicht te geven in gedrag, socialisatie en behoefte van deelnemers, directie en/of medewerkers. Mijn bijdrage leveren aan een open en transparante cultuur waar het goed toeven is en men optimaal kan én wil werken. 

Julia Gerlach

heeft een ruime ervaring als leidinggevende/directeur in de dienstverlenende sector. In 2011 is zij als begeleidingskundige afgestudeerd en vanaf 2016 zet zij zich hier volledig voor in. Onder begeleidingskunde vallen ook bemiddeling, mediation, vertrouwenspersoon, conflictcoach enz.

Opleiding: Post-HBO Begeleidingskunde/Supervisor. Mediator: basis en specialisaties. Governance-opleiding bij de Governance University. Geregistreerd bij de beroepsorganisaties: als Professioneel begeleider bij de LVSC en als Mediator bij het ADR als Practioner of Excellence. Zij heeft meerdere ervaringen als directeur, bestuurder, bestuursvoorzitter en Lid Raad van Commissaris. Zie linkedinprofiel

Mediator Julia Gerlach
Jules & Co voor begeleiding en bemiddeling in samenwerking met Michelle Gerlach

Michelle Gerlach

Is Psycholoog, Gedragswetenschapper, coach en studiekeuze-expert. Spreker en programma-ontwikkelaar.

Wanneer je weet waarom je bepaald gedrag laat zien, heb je handvatten om verandering te bewerkstelligen. Het begrijpen van gedrag van anderen wekt mijn dagelijkse interesse. Door de studie- en werkjaren heen heb ik een ‘fascinatie voor gedrag’ en ‘de verbluffende mogelijkheden om dit te kunnen beïnvloeden’. mede auteur van het boek ‘Coach je kind bij toekomstkeuzes’.

Opleiding: WO: Bestuur/Organisatiekunde en Psychologie. Afgestudeerd in psychologische gedragsbeïnvloeding. zie voor overige specialisaties en referentie op linkedIn.

& CO

Onze rugzak zit erg vol. Door jarenlange studie, training, samenwerking en door ervaring op te doen zijn wij goed in staat om veel zaken op te pakken. Onze kracht ligt ook in het feit dat we onze eigen grenzen kennen en weten wanneer we ander talent en deskundigheid willen inschakelen. Hierdoor kunnen wij meer professioneel maatwerk leveren. We werken met partners samen en hebben daarnaast een aantal mensen “in de achterzak” die allen gecertificeerd zijn en ervaring hebben in de werkzaamheden die uitgevoerd worden.

Helder en transparant wordt vooraf met jou besproken op welke manier wij te werk willen gaan in de -door jou aangegeven- situatie. Vooraf wordt het plan van aanpak aan je voorgelegd en afgestemd.

 

Wat anderen over JULES & CO zeggen

In het Rabo-programma “De Jonge Commissaris” heb ik het genoegen gehad om Julia als mijn mentor te mogen rekenen. Een open gesprek, zonder oordeel en met de juiste vragen…. dat zijn in mijn optiek de talenten van een mentor. De combinatie met oprechte belangstelling, enthousiasmerende nieuwsgierigheid en het delen van eigen overwegingen maakt het contact met Julia zo fijn. Op die manier heb ik ervaren dat reflectie op situaties leidt tot zelfreflectie en vervolgens helpt om ontwikkelingskansen te benutten. Dank Julia!
Kirstin Smid

Puur Idee

Julia heeft als geen ander mijn talenten naar boven weten te halen door mij te triggeren, vragen te stellen door mij aan te spreken op mijn talenten.
Simone Paternotte

Accountmanager, ING Private Banking

Julia heb ik ervaren als een rustige en daadkrachtige vrouw die luistert en doorvraagt. Creatieve- en waardevrije vragen kan zij stellen om de achterliggende oorzaken boven tafel te krijgen.
Ook in lastige situaties weet zij haar focus te bewaren en pakt indien nodig door. Met respect, compassie en volharding.
Rogier Vegter

Managing Director, Wasko Child Care

Julia is een gedreven, vriendelijke en warme vrouw. Tijdens onze gesprekken was zij scherp en creatief in oplossingen aandragen en wist zij relevante voorbeelden te geven. De gesprekken waren altijd persoonlijk en verdiepend wat mij heeft geholpen bij mjin coachvragen.
Jeffrey Van Lakerveld MBA

General manager