Direct advies?

06 51 30 16 60

Advies op maat

info@julesenco.com

Jules & co - Mediation, conflictbemiddeling

Mediator & Professioneel Begeleider

Zélf de regie in een conflict

In het dagelijks leven om ons heen, zowel privé als zakelijk komt verschil van mening voor. Vaak onbedoeld, maar wel erg lastig om mee om te gaan. Een verschil van mening kan uitlopen op ruzie of kan zelfs iemand werkelijk ziek hiervan worden. De mediator van Jules & Co kan vanuit een begeleidende of bemiddelende functie een goede rol spelen. Deze manier van werken kan inzicht en begrip brengen. Partijen kunnen dan opnieuw naar de situatie kijken. Eigen- en andermans belangen worden weer opnieuw gezien. Een oplossing en een goed contact is dan sneller gelegd en geeft een wenkend perspectief.

Arbeid- zakelijke mediation of procesbegeleiding

Arbeidsconflicten of conflicten in de organisatie op directie- of leidinggevend niveau heeft consequenties. Vaak werkt dit -soms ongemerkt- door in het werkveld of in het bedrijf. Hier kunnen verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen. Dit kan gegrond zijn op zakelijke- maar ook op persoonlijke aspecten. Vanuit diverse invalshoeken kijken we hiernaar.

Dit geldt eveneens voor conflicten in een maatschap of het commissariaat.

“Te midden van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid.”
Albert Einstein

Mentor voor startende mediators:

Een (startende) mediator zal ook kennis en ervaring op willen doen over hoe je je praktijk kunt runnen. Als zelfstandig mediator heb je met veel andere zaken te maken: Acquisitie, financiën, belastingen, administratie, marketing. Hoe organiseer/profileer je jezelf. Daarnaast niet te vergeten om voor jezelf te zorgen: reflectie, intervisie en ontwikkeling (educatie)

Jules & Co heeft een mentorprogramma beschikbaar in modules. Vraag naar de flyer of specifieke mogelijkheden  die passend zijn voor jou.

Conflict Coaching / Mediation Management 

Voorkomen van ruzie of conflicten op de werkvloer? Dat kan zeker.

Iedere organisatie heeft een specifieke cultuur. Dit is niet zomaar te veranderen. Cultuur is immers datgene wat er “tussen” mensen is. Soms kan een (aankomend) conflict de reden zijn om hier goed naar te laten kijken. Deze wijze van omgaan van een mogelijk of aanstaand conflict kan ook in teamverband opgepakt worden. Ook op een spontane, prettige manier.

Conflictbemiddeling bij Jules & Co

Vragen?

Mediation of procesbegeleiding geeft een wenkend perspectief en gemoedsrust in de toekomst. Heb je vragen, bel vrijblijvend of bericht ons via de contactpagina.