Direct advies?

06 51 30 16 60

Advies op maat

info@julesenco.com

Klanten vertellen

Lees hoe anderen Jules & Co ervaren.

Wasko Child Care
Julia heb ik ervaren als een rustige en daadkrachtige vrouw die luistert en doorvraagt. Creatieve- en waardevrije vragen kan zij stellen om de achterliggende oorzaken boven tafel te krijgen. ...
Rogier Vegter
Managing Director, Wasko Child Care
Julia heb ik ervaren als een rustige en daadkrachtige vrouw die luistert en doorvraagt. Creatieve- en waardevrije vragen kan zij stellen om de achterliggende oorzaken boven tafel te krijgen. Ook in lastige situaties weet zij haar focus te bewaren en pakt indien nodig door. Met respect, compassie en volharding.
Wasko Child Care
Rogier Vegter
Managing Director, Wasko Child Care
Rabo-programma “De Jonge Commissaris”
In het Rabo-programma “De Jonge Commissaris ” heb ik het genoegen gehad om Julia als mijn mentor te mogen rekenen. Een open gesprek, zonder oordeel en met...
Kirstin Smid
Puur Idee
In het Rabo-programma “De Jonge Commissaris” heb ik het genoegen gehad om Julia als mijn mentor te mogen rekenen. Een open gesprek, zonder oordeel en met de juiste vragen…. dat zijn in mijn optiek de talenten van een mentor. De combinatie met oprechte belangstelling, enthousiasmerende nieuwsgierigheid en het delen van eigen overwegingen maakt het contact met Julia zo fijn. Op die manier heb ik ervaren dat reflectie op situaties leidt tot zelfreflectie en vervolgens helpt om ontwikkelingskansen te benutten. Dank Julia!
Rabo-programma “De Jonge Commissaris”
Kirstin Smid
Puur Idee

    Begeleidingskundige of mediator nodig?
    Wacht niet langer!

      Jules & Co is een rustige maar concrete partner in mediation en              begeleiding. Heeft u met een conflict met u zelf, op het werk, thuis, met     medewerkers of familie? Wij staan voor u klaar om uw situatie te bespreken en helpen u graag verder.

                   Bel, mail of
                      stuur ons een berichtje.