Direct advies?

06 51 30 16 60

Advies op maat

info@julesenco.com

INTERVISIEBEGELEIDING

Intervisiebegeleiding door Jules & Co

Met accreditatie-of pe-punten

In de intervisiegroep bij Jules & Co gaat het niet over de client of patiënt, maar over jou als professional (lees: leidinggevende, mediator, medicus, advocaat-mediator etc.)

In de veiligheid van een open gesprek leer je van- en met collega’s door te reflecteren op jouw werkinbreng**. Hoe handel je, wat denk je, wat voel je en ook door na te gaan hoe en wat je anders wilt doen. Onderwerpen die aan de orde komen bepaal je zelf en kan bijvoorbeeld te maken hebben met: Hoe houd je je werk leuk; Hoe ga je om met -voor jou- lastige situaties; jouw emoties of dilemma’s.

Wat levert het je op?

Wanneer je stilstaat bij jouw eigen vraagstelling en die van de andere leden van je intervisiegroep word je je meer bewust van je professionele handelen: je kwaliteiten, sterke kanten en ambities, ook van je valkuilen, blinde vlekken en hindernissen. Je krijgt concrete handvatten aangereikt en geeft je “te denken” waarop je in een volgende bijeenkomst kunt terugblikken. Dat zorgt voor meer plezier en kwaliteit in je werk, balans tussen werk en privé en heldere perspectieven in je loopbaan.

Praktische informatie

Intervisiegroepen bestaan uit 4-8 deelnemers en komen een aantal keren per jaar bij elkaar. Accreditatie of pe-punten toegekend worden voor Mediators: MfN, ADR, Advocaat mediators: vFAS. Voor medici: vraag naar de voorwaarden.

** Werkinbreng: iedere deelnemer legt een kort fragment of casus in waar het schuurt of wat natijds vragen oproept. Hierop reflecteren is terugkijken op een gebeurtenis en hier een andere betekenis aan geven. Niet goed of fout maar anders. 

 

DE VOORDELEN VAN JULES & CO

Wij accepteren mensen zoals zij zijn

Geen oordeel over goed of fout

Mensen voelen zich altijd op hun gemak

Rustig, vriendelijk en integer

Vakbekwaam en geregistreerd

Begeleidingskundige of mediator nodig?
Wacht niet langer!

Jules & Co is een rustige maar concrete partner in mediation enbegeleiding. Heeft u met een conflict met u zelf, op het werk, thuis, met medewerkers of familie? Wij staan voor u klaar om uw situatie te bespreken en helpen u graag verder.

Bel, mail of
stuur ons een berichtje.