Professioneel Begeleider – Mediator – Supervisor
(reg: LVSC, ADR, HBDI)

communicatie

Professioneel Begeleider – Mediator – Coach
(reg: LVSC, ADR, HBDI)

Wie zijn “Jules & Co”

Communicatie met of zonder conflict is dynamisch en divers. Wij leveren hierin maatwerk. Iedereen die betrokken is bij Jules & Co is gecertificeerd en heeft ervaring in de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Ook blijven wij ons professionaliseren en ontwikkelen.

Julia Gerlach

heeft een ruime ervaring als leidinggevende/directeur in de commerciële dienstverlening. Het werken vanaf 2011 als begeleidingskundige/supervisor en als mediator heeft mijn hart zodanig geraakt dat ik mij hier inmiddels volledig voor inzet. Mijn focus ligt op mediation aan de directietafel en herstelmediation. Ook anderen zijn uiteraard van harte welkom. Als het wenkend perspectief weer gezien wordt, is mijn doel bereikt.

Opleiding: Post-HBO Begeleidingskunde/Supervisor. Mediator: basis en specialisaties.  Governance-opleiding bij de Governance University. Geregistreerd bij de beroepsorganisaties: als Professioneel begeleider bij de LVSC en als Mediator bij het ADR. Bestuurslid bij de NMv (Nederlandse Mediators vereniging)

.

Michelle Gerlach       

is Psycholoog, Gedragswetenschapper en coach. Wanneer je weet waarom je bepaald gedrag laat zien, heb je handvatten om verandering te bewerkstelligen.

Nu durf ik niet te zeggen dat ik nooit boos kan worden, maar het begrijpen van gedrag van anderen wekt mijn dagelijkse interesse. Door de studie- en werkjaren heen heb ik een ‘fascinatie voor gedrag’ en ‘de verbluffende mogelijkheden om dit te kunnen beïnvloeden’.

Opleiding: WO: Bestuur/Organisatiekunde en Psychologie. Afgestudeerd in psychologische gedragsbeïnvloeding.  zie ook referenties op linkedIn.

.

& CoDeskundigheid

Onze rugzak zit erg vol. Door jarenlange studie, training en door ervaring op te doen zijn wij goed in staat om veel zaken op te pakken. Onze kracht ligt ook in het feit dat we onze eigen grenzen kennen en weten wanneer we ander talent en deskundigheid willen inschakelen. Hierdoor kunnen wij nog meer professioneel maatwerk leveren. We werken met partners samen en hebben daarnaast een aantal mensen “in de achterzak” die allen gecertificeerd zijn en ervaring hebben in de werkzaamheden die uitgevoerd worden.

Helder en transparant wordt vooraf met jou besproken op welke manier wij te werk willen gaan in de -door jou aangegeven- situatie. Vooraf wordt het plan van aanpak aan je voorgelegd en afgestemd.

.

Jules & Co Mediator

Jules & Co is aangesloten bij Blue Sky Mediators.                    https://www.blueskymediators.nl/vind-je-mediator/

Port folio

Omwille van de privacy wordt deze niet gepubliceerd. Uiteraard zijn ervaringen wel op te vragen.

Algemene voorwaarden en Privacyverklaring 2018

Algemene Voorwaarden.Jules & Co.2018

Privacyverklaring Jules & Co