Professioneel Begeleider – Mediator – Supervisor
(reg: LVSC, ADR, HBDI)

communicatie

Professioneel Begeleider – Mediator – Coach
(reg: LVSC, ADR, HBDI)

Wie zijn “Jules & Co”

Communicatie met of zonder conflict is dynamisch en divers. Wij leveren hierin maatwerk. Vanuit verschillende invalshoeken kun je merken dat overal “de mens” centraal staat. Iedereen die betrokken is bij Jules & Co is gecertificeerd en heeft ervaring in de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Ook blijven wij ons professionaliseren en ontwikkelen.

 

& CoDeskundigheid

Onze rugzak zit erg vol. Door jarenlange studie, training, en door ervaring op te doen zijn wij goed in staat om veel zaken op te pakken. Onze kracht ligt ook in het feit dat we onze eigen grenzen kennen en weten wanneer we ander talent en deskundigheid willen inschakelen. Hierdoor kunnen wij nog meer professioneel maatwerk leveren. We werken met partners samen en hebben daarnaast een aantal mensen “in de achterzak” die allen gecertificeerd zijn en ervaring hebben in de werkzaamheden die uitgevoerd worden.

Helder en transparant wordt vooraf met jou besproken op welke manier wij te werk willen gaan in de -door jou aangegeven- situatie. Vooraf wordt het plan van aanpak aan je voorgelegd en afgestemd.

 

Michelle Gerlach       

is Psycholoog, Gedragswetenschapper en coach. Wanneer je weet waarom je bepaald gedrag laat zien, heb je handvatten om verandering te bewerkstelligen.

Nu durf ik niet te zeggen dat ik nooit boos kan worden, maar het begrijpen van gedrag van anderen wekt mijn dagelijkse interesse. Door de studie- en werkjaren heen heb ik een ‘fascinatie voor gedrag’ en ‘de verbluffende mogelijkheden om dit te kunnen beïnvloeden’.

Opleiding: WO: Bestuur/Organisatiekunde met daarnaast Psychologie. Afgestudeerd in psychologische gedragsbeïnvloeding.  zie ook referenties op linkedIn.

 

Julia Gerlach

heeft een ruime ervaring als leidinggevende/directeur in de financiële sector. Het werken als begeleidingskundige/supervisor en Mediator heeft mijn hart zodanig geraakt dat ik mij hier inmiddels volledig voor inzet. De twinkeling in de ogen als mensen  inzicht krijgen of het wenkend perspectief weer zien is een ervaring waar ik heel blij van wordt.

Opleiding: Post-HBO Begeleidingskunde/Supervisor. Familie en Arbeids Mediator. Geregistreerd bij de beroepsorganisaties: als Professioneel begeleider bij de LVSC en als Arbeidsmediator bij het ADR. Bestuurslid bij de NMv (Nederlandse Mediators vereniging)

 

Jules & Co Mediator

 

Jules & Co is aangesloten bij Blue Sky Mediators.                    https://www.blueskymediators.nl/vind-je-mediator/

Port folio

Omwille van de privacy wordt deze niet gepubliceerd. Uiteraard zijn ervaringen wel op te vragen.

Algemene voorwaarden en Privacyverklaring 2018

Algemene Voorwaarden.Jules & Co.2018

Privacyverklaring Jules & Co