Direct advies?

06 51 30 16 60

Advies op maat

info@julesenco.com

 

Het is een grote eer dat ik een Reward heb ontvangen van het ADR register voor mediators. In dit register ben ik sinds 2016 als mediator/bemiddelaar en conflictcoach geregistreerd en al enige tijd als full-certified mediator. Deze reward heb ik ontvangen wat inhoud dat ik het level van Practitioner of Excellence kan voeren. Deze waardering is een grote erkenning voor mijn handelen waarbij mijn neutraliteit en inbreng voor reflectieve vragen en daardoor het wenkend perspectief duidelijk waarneembaar is. Deze erkenning zorgt er voor dat ik hier met nog meer motivatie mee door zal gaan.

Met grote dank aan de Global Network Group.

Jules & Co, Julia Gerlach

17 augustus 2023

Certificate of Excellence: https://adr-register.com/practitioners/3212/J.H.%20%28Julia%29-Gerlach