Professioneel Begeleider – Mediator – Supervisor
(reg: LVSC, ADR, HBDI)

communicatie

Professioneel Begeleider – Mediator – Coach
(reg: LVSC, ADR, HBDI)

Ondernemers in veranderprocessen

Kent je bedrijf een sterke groei, verandering in structuur, of stel je een nieuw team of leidinggevende aan?

Dan is het goed om je te verplaatsen in de verschillende functies van je organisatie. Hoe en wanneer kun je hier helder over communiceren op de werkvloer. Begeleiding kan bestaan uit het ontdekken, op gang brengen, faciliteren van veranderingen in de werksituatie. Geboden werkvormen zijn zowel als individu als in teamverband voorhanden. In teamverband kunnen meerdere begeleiders betrokken zijn. Essentieel aan deze vorm van begeleiding is de borging die hieraan verbonden is. Zie ook Mediation Management op de pagina Mediation of Activiteiten. Een vrijblijvend gratis intakegesprek is aan te vragen.

Begeleiden van ondernemers: Word je eigen coach

Heb je als ondernemer ook zo veel ballen hoog te houden?

Hoe houd je de balans werk/privé goed? Hoe ben je een goede leider. Weet jij talenten uit mensen te halen? Wat heeft men van jou nodig om optimaal te presterenen wat ten goede komt aan je bedrijf? Zowel voor startende- als ervaren ondernemers spelen deze vragen als ondernemer.

 

Vraag een gesprek aan waarbij wij je vraag kunnen uitkristalliseren en van hieruit bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.. Bel vrijblijvend of bericht ons via de contactpagina.