Professioneel Begeleider – Mediator – Supervisor
(reg: LVSC, ADR, HBDI)

communicatie

Professioneel Begeleider – Mediator – Coach
(reg: LVSC, ADR, HBDI)

Leidinggevende en veranderprocessen

Soms wil je met je team of bedrijf een andere richting op.

Compromis

HOE DOE JE DAT ?

Het is goed om in gesprek te gaan en de achtergrond of basis van je wensen te onderzoeken. Soms kan er een onderliggende oorzaak zijn waar je in eerste instantie niet aan gedacht hebt. Van daaruit kan een plan van aanpak vastgesteld worden. Dit hoeft niet altijd samen met ons, dat kunnen ook adviezen zijn die je zelf kunt uitvoeren.

We gaan uit van de behoefte die er ligt in plaats van de middelen die er zijn. Essentieel is voor ons het leveren van “maatwerk” en de “borging” die wij bieden.

Veel workshops, werkvormen en interactieve werkbijeenkomsten zijn voorhanden en anders stellen we deze -samen met jou- nieuw op.

Begeleiden van ondernemers: Word je eigen coach

Heb je als ondernemer ook zo veel ballen hoog te houden?

Hoe houd je de balans werk/privé goed? Hoe ben je een goede leider. Weet jij talenten uit mensen te halen? Wat heeft men van jou nodig om optimaal te presterenen wat ten goede komt aan je bedrijf? Zowel voor startende- als ervaren ondernemers spelen deze vragen als ondernemer.

.

Vraag een gesprek aan waarbij wij je vraag kunnen uitkristalliseren en van hieruit bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.. Bel vrijblijvend of bericht ons via de contactpagina.