Professioneel Begeleider – Mediator – Supervisor
(reg: LVSC, ADR, HBDI)

communicatie

Professioneel Begeleider – Mediator – Coach
(reg: LVSC, ADR, HBDI)

Begeleidingskunde

Begeleidingskunde gaat over MENS, WERK en ORGANISATIE

Supervisie, begeleide intervisie en coaching

Begeleidingskunde in onze praktijk gaat over het begeleiden van mensen, als persoon, persoon in het werk en als persoon werkend in een organisatie.

Supervisie is een vorm van begeleidingskunde

Wil je weten waar je kracht ligt? Jezelf beter begrijpen en sterker worden in “dat” wat je doet?

In supervisie bepaal je zelf wat je wilt leren, waar je jezelf wilt versterken. Je doet je eigen ontdekkingen en wordt bewuster van datgene wat je beweegt. Je krijgt meer zicht in jouw sterke kanten en daar waar je jezelf wilt ontwikkelen. Zo kun je op basis van nieuwe inzichten experimenteren met ander gedrag. In deze methodische leerwijze ga je in een aantal gesprekken met Jules & Co verrassende ontdekkingen doen.

Supervisie voor MFN mediators met PE-punten is mogelijk: Zie activiteitenpagina.

Begeleide intervisie of werkbegeleiding?

Wil je goed starten met een intervisiegroep of een analyse van je huidige groep?

Intervisie is bedoeld om gebruik te maken van elkaars ervaringen om je in je beroep nog meer te professionaliseren. Inzicht, bewustwording en zelfkennis zijn begrippen die hierin voorkomen. Intervisiebegeleiding kent veelal 3 tot 5 bijeenkomsten. Zie ook de activiteitenpagina op deze website. PE-punten voor MFN mediators zijn van toepassing.

Leidinggevende of ondernemers en veranderprocessen

Soms wil je met je team of bedrijf een andere richting op.

Dat kan in verband met een groei, structuurwijziging, nieuwe leidinggevende of wil je gewoon dat mensen zich meer laten gelden- of juist niet. Allereerst kijken we samen met jou wat de achtergrond van je wensen zijn waardoor ook bepaalde werkvormen effectiever ingezet kunnen worden. Klik in de rechterkolom het onderwerp “leidinggevende en veranderprocessen” aan en lees meer. (via mobiel: lees onderaan de pagina)

Werk je in de Financiële Branche

Je bent bezig je carrière op te bouwen of je hebt je plek gevonden. Heb je soms het gevoel dat je jezelf wel eens achterna loopt? Twijfel je wel eens aan je keuze? Kun je niet altijd je draai vinden? Lees dan verder op de site-pagina op de rechterkant (via mobiel: lees onderaan de pagina)

Conflictbemiddeling is een vorm van Professioneel Begeleiden

Voel je een conflict aankomen of zit je er middenin?

Lees meer over de verschillende vormen van conflictbemiddeling op de pagina Mediation van deze site.

.

Heb je vragen, bel vrijblijvend of bericht ons via de contactpagina.


Wat is supervisie?

Supervisie is gericht op het leren en ontwikkelen van jezelf in je beroep. In beroepen waarin  “mensen met mensen” werken is dit zelfs erg gewenst.  ‘Professionals” worden deze beroepsbeoefenaren ook wel genoemd.  Voorbeelden van professionals zijn: leidinggevenden, mediators, supervisoren, coaches, maatschappelijk werkers. Kortom, als je zelf het instrument bent wat er toe doet in het werk waar je het verschil in wilt maken.