Jules & co - Begeleidingskunde

Mediator & Professioneel Begeleider

Begeleidingskunde gaat over MENS, WERK en ORGANISATIE

Begeleidingskunde in onze praktijk gaat over het begeleiden van mensen, als persoon, als persoon in het werk en als persoon werkend in een organisatie.

Als je zelf het verschil maakt in het werk wat je doet (professional) ben je zelf “het instrument” die het verschil maakt. Lees hieronder wat je kunt doen om jouw instrument te versterken.

“Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je tot nu toe hebt gehad”

Supervisie is een vorm van begeleidingskunde

Wil je weten waar je kracht ligt? Jezelf beter begrijpen en sterker worden in “dat” wat je doet?

Supervisie is een methodiek waar je in een aantal gesprekken leert “je eigen coach “ te worden. Effectief voor leidinggevenden, managers, en professionals.

Voor MfN en ADR mediators worden PE-punten verstrekt tbv registratie.

“Ik wil mijzelf wel eens ontmoeten in plaats van telkens tegen te komen”
Omdenken

Intervisie

In de intervisiegroep bij Jules & Co gaat het niet over de client, maar over jou als professional (lees, leidinggevende, mediator, medicus, advocaat etc. etc.) 

In een groep van 4 tot 8 gelijke professionals kun je over de kwaliteit van je beroepsuitoefening met elkaar spreken. Hoe houd je je werk interessant, hoe ga je om met dilemma’s, ethische kwesties of je emoties. 

De begeleiding van Jules & Co bestaat uit het begeleiden van het proces. Afhankelijk van de ervaring en wensen van de groep kan aandacht gegeven worden aan methodieken, intervisievormen, reflectie en thema’s.

Accreditatie-of PE-punten worden gegeven in de diverse beroepsgroepen zoals onder andere Medisch Specialisten, register mediators, MfN, ADR, Advocaten (vFAS)  

Wil je een groep starten of heb je inmiddels een intervisiegroep en wil je meer informatie over de mogelijkheden, laat het ons weten.

Conflictcoaching

Voel je een conflict aankomen of zit je er middenin?

Wil je dit nog niet in je omgeving bespreken of gaat een mediation je nog een stap te ver, kies dan voor een conflictcoach. Hierdoor kun je met een onafhankelijke deskundige je eigen situatie tegen het licht houden en voorbereiden op de wijze waarop je hiermee wilt omgaan.

“Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen”
Omdenken

Vragen?

Heb je vragen, bel vrijblijvend of bericht ons via de contactpagina.