Professioneel Begeleider – Mediator – Supervisor
(reg: LVSC, ADR, HBDI)

communicatie

Professioneel Begeleider – Mediator – Coach
(reg: LVSC, ADR, HBDI)

Analyse van uw Intervisiegroep

Analyse intervisiegroepAnalyse eigen Intervisiegroep

 

Je zit met een aantal mensen al lang in een intervisiegroep. Je kent elkaar goed en bent op de hoogte van zaken die spelen bij elkaar. Je start altijd met een rondje “hoe gaat het bij jou”. Dat voelt goed.

Ken je het gevoel van: én nu dan?

Niet iedereen heeft een werkinbreng en degene die een onderwerp op tafel legt, wordt al enthousiast bevraagd en voordat je het weet is de avond voorbij.

Niets mis mee: en toch?

Het is mogelijk om zo nu en dan een deskundige die hiervoor is opgeleid te vragen om eens je intervisiegroep bij te wonen. Een analyse kan plaats vinden aan de hand van 13 criteria of uitgebreider. Ook is het mogelijk om een bepaalde methode te volgen of theoretische onderbouwing te horen.

Een enkelvoudige analyse bestaat uit het eenmalig bijwonen van een bijeenkomst door Jules & Co. Ook is het mogelijk om dit met video-opname in een reeks van 2 of 3 bijeenkomsten te houden.

Vaak is dit maatwerk. Wat of waar wil je dat de analyse over gaat. Het proces, de inhoud, de personen of wil je uitleg over bepaalde intervisiemethodieken of een uitgewerkte theorie in praktijk ervaren.

 

Vooraf kun je informeren naar de mogelijkheden of afstemmen wat praktisch is in jouw groep. Bel vrijblijvend of bericht ons via de contactpagina.